Nu har Linnébutiken stängt!

UPPDATERING 1 APRIL

Nu tackar Linnébutiken för sig och har från och med idag slagit igen portarna för gott. Vi ses i Hagabutiken!

UPPDATERING 29 MARS:

Innan vi för gott flyttar ner verksamheten till Hagabutiken den 1 april så vill vi fira av våra fina kunder och oss själva med ett sista hurra!

Det gör vi genom att ha öppet Linnébutiken måndag och tisdag, 30 och 31 mars, mellan 12 och 18.

Då passar vi även på att ge er som kommer och handlar 30 % rabatt på lösviktssortiment samt frukt & grönt och 10 % på ordinarie utbud!

Tack för ert engagemang dessa år – det har inte gått obemärkt förbi! Vi kommer också sakna Linnébutiken men ser framemot en fortsättning i en ännu större Hagabutik.

Ha det fint!

Personalen i Linnébutiken

 

___________________________

TIDIGARE INLÄGG:

Hej på er fina! Som ni alla vet befinner vi oss i en speciell situation just nu. Det är en situation som ingen kan säga hur länge den kommer pågå eller hur den kommer utvecklas. Vad vi vet, är att vi på Fram vill göra vårt yttersta för att kunna fortsätta kunna hålla öppet för er, men för att kunna göra det behöver vi anpassa oss till de rådande omständigheterna. Vi har därför beslutat att tillfälligt stänga Linnébutiken de närmsta dagarna från kl 16 idag 18/3. Detta för att kunna se till att vi har tillräckligt med personal för att sköta vår verksamhet så bra det bara går! Så kom gärna och handla hos oss i Hagabutiken så att vi kan fortsätta stödja våra lokala och småskaliga producenter och leverantörer. I dagsläget kan vi tyvärr inte erbjuda hemleverans, så om du inte kan handla själv, hör med en bekant eller granne om de kan handla åt dig! Har ni några frågor är ni välkomna att skriva till oss på Instagram eller Facebook, så ska vi svara efter bästa förmåga!

Ta hand om er, och ta hand om varandra,
hälsningar personalen på Fram
Artiklar > Nu har Linnébutiken stängt!