Spännande FRAMtider!

Fram Ekolivs har en spännande vår framför sig, med två stora förändringar. Verksamheten går mycket bra, och med det kan vi ta fart att omprioritera och göra nysatsningar i vårt uppdrag att på bästa sätt tillhandahålla ekologiska livsmedel till Göteborgarna.

Vi har fått möjlighet att bygga ut Hagalokalen ytterligare, till fördel för rymlighet, kundflöde, arbetsmiljö och mer därtill. Planering pågår för fullt! Detta samverkar med beslut om att flytta över vår verksamhet i Linnélokalen på Nordenskiöldsgatan till att fullt ut kunna satsa på den i Haga.

Efter över 30 aktiva år kommer alltså Linnébutiken att stänga 31/3. Passa nu på att besöka denna gemytliga affär under dess sista veckor!

(BILD: Arkivbild från en ung Linnébutik 🙂

FAQ

(Uppdaterad 13/2 2020)

Åh nej! Jag älskar ju Linnébutiken, varför gör ni så här?!
Vi älskar också vår gamla kära Linnébutik, men tyvärr är det inte ekonomiskt hållbart att fortsätta driva två butiker som ändå ligger så pass nära varandra. Vi vill dessutom ha möjlighet att bygga ut och utveckla butiken, något som inte var möjligt i den lokalen. Det är ett beslut som har växt fram under lång tid, och vi känner oss säkra på att detta är det bästa för Frams framtid!

Vad kommer hända i Hagabutiken nu när ni ska bygga ut lokalen, kommer ni ha öppet som vanligt?
Vi arbetar för fullt med att planera för att ombyggnationen ska flyta på så smidigt som möjligt, och vi kommer i största möjliga mån hålla öppet som vanligt. Om vi måste hålla stängt någon dag lovar vi att informera om det i god tid!

Kommer jag kunna få tag på samma varor i Hagabutiken?
Majoriteten av Linnébutikens sortiment finns redan på Fram Haga, vissa artiklar kommer att följa med ner till Hagabutiken, vissa kommer att på grund av dubbelsortiment att avvecklas. Men då vi förnyar butiken så kan det hända att det kommer dyka upp lite roliga nyheter i framtiden!

Vad kommer att hända med Linnélokalen efter att butiken har stängt?
Det är en fråga vi inte har svar på ännu. Vill ni visa ert intresse för lokalen – maila styrelsen@framekolivs.se.

 

Vi svarar på fler frågor här allteftersom de dyker upp!

Artiklar > Spännande FRAMtider!